Τα προϊόντα μας

Δείτε τις κατηγορίες των προϊόντων μας. Tώρα πιο εύκολα από ποτέ μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα από την άνεση του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ελαιόλαδο

Οι ελαιώνες μας αποτελούνται κυρίως από την ποικιλία κορωνέϊκη και τα ελαιόδεντρα έχουν φυτευτεί την δεκαετία του 80’ και 90’. Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι ελεύθερα από τα χημικά ψεκάσματα και λίπανση. Από το 2015 αποφασίσαμε να ενταχθούμε στο ποιοτικό σύστημα ελέγχου και μετατροπής των αγροκτημάτων από συμβατικά σε βιολογικά.

Ελιές

Διαλογή και συσκευασία πράσινης ελιάς με δυο τρόπους την Τσακιστή και την Ολόκληρη. Στην συσκευασία Τσακιστή χρησιμοποιούμε ποικιλία Εντόπια Κυπριακή και για την Ολόκληρη τις Μαντζαλίνο. 

Για τις μαύρες ελιές χρησιμοποιούμε την κυπριακή ελιά και ποικιλία Καλαμών.

Η διαλογή των ελιών γίνεται με το χέρι, επιλέγουμε τις καλύτερες ελιές ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα στην συσκευασία.

Βότανα: Αρωματικά-Θεραπευτικά

Η διαδικασία αποξήρανσης των αρωματικών/ βοτάνων μας γίνεται σε σκιερό χώρο σε χαμηλές θερμοκρασίες κάτω των 35 βαθμών κελσίου ώστε να διατηρούν το χρώμα τους και τα αιθέρια έλαια τους. Τα χαρακτηρίζει η ζωντάνια και το πλούσιο άρωμα τους. 

Αρέσει σε %d bloggers: